Alle kinderen een thuis, daar klinken we op!

No House Wine

No House Wine mooie biologische wijn  goed en eerlijk geproduceerd. De wijnen worden gemaakt door Klaas Coetzee van Stellar wines en zijn onstuimig, fris en eerlijk.

De wijnen zijn verkrijgbaar via diverse slijterijen, online winkels, restaurants en (cadeau) winkels. We zijn nu op zoek naar                 nieuwe verkooppunten. Stuur een mailtje naar: Jeroen@nohousewine.com


No House Wine

All Organisch, vegetarisch & fair for life

No House Wine Shiraz

No House Wine Shiraz is een biologische wijn. Lekker donker fruit en zeer sappig. Hij heeft een mooie diep rode kleur, de neus is rokerig, eiken gelageerd, en met een kruidig pepertje. Heerlijk bij feestjes en lekker tafelen, geniet ervan bij een BBQ of een pittig kaasje. 

100% Biologisch
100% Vegetarisch
100% Fair for Life


 

For every sip you take a donation is made

Stichting HomePlan 

No House Wine Chenin Blanc

No House Wine Chenin Blanc/Sauvignon is een biologische wijn. Hij is jong en stuivend in het glas. Prachtig lichtgeel van kleur. Vol fruit, guave, zoete meloen en een mooi gebalanceerd zuurtje. Heerlijk in combinatie met een lichte maaltijd, op een feest of bij een borrel.

100% Biologisch

100% Vegetarisch

100% Fair for Life


Organic, Vegan…Yummy

Double the bubble!

De nieuwe No House Vonkel gemaakt door Klaas Coetzee. Chenin Blanc is verfrissend en fruitig en zacht met een perfect mondgevoel, en geeft een dubbele bubble aan je goede gevoel. Organic, vegan, en yummie..!

Opbrengsten voor HomePlan

Het No House Wine project heeft sinds 2008 maar liefst € 160.000,- opgebracht. Hiervoor zijn inmiddels 60 huizen gebouwd in Zuid- Afrika in samenwerking met Stichting HomePlan. De huizen zijn bestemd voor aidswezen en ontheemde families in Kwazulu-Natal. 

Voor elke fles wijn gaat er minimaal* € 0,25 en voor elke sparkling gaat er € 0,50 naar Stichting HomePlan. Deze stichting zet zich in voor de allerarmsten door het realiseren van kleinschalige huisvestingsprojecten in ontwikkelingslanden.

* Sommige tussenverkopers verdubbelen deze bijdragen. Bij flessen No House Wine die rechtstreeks via Stichting HomePlan worden gekocht gaat 30% naar de doelbestemming.

Welcome Home!

Stichting HomePlan & No House Wine