Tears, sweat, bricks, and a happy smile on the finish

No House Wine

No House Wine is gemaakt voor iedereen die op het leven klinkt, met  een goed en eerlijk geproduceerd glas Zuid-Afrikaanse wijn. De wijnen zijn jong, fris en energiek.

Geniet van onze wijnen waar en waneer je wil. Baie lekker op een zomerse dag in de tuin, park of stoepje. En heerlijk verwarmend op een winteravond, bij een haardvuur, tegen de cv aangeschoven en bij een goed gesprek. En natuurlijk bij alle recepties, trouwerijen, bbq's en bij een jol. 

De wijnen zijn verkrijgbaar via slijterijen, online winkels, restaurants en (cadeau) winkels.


No House Wine Shiraz

No House Wine Shiraz is een biologische wijn. Lekker donker fruit en zeer sappig. Hij heeft een mooie diep rode kleur, de neus is rokerig, eiken gelageerd, en met een kruidig pepertje. Heerlijk bij feestjes en lekker tafelen, geniet ervan bij een BBQ of een pittig kaasje. 

100% Biologisch
100% Vegetarisch
100% Fair for Life


 

No House Wine

All Organisch, vegetarisch & fair for life

No House Wine Chenin Blanc

No House Wine Chenin Blanc/Sauvignon is een biologische wijn. Hij is jong en stuivend in het glas. Prachtig lichtgeel van kleur. Vol fruit, guave, zoete meloen en een mooi gebalanceerd zuurtje. Heerlijk in combinatie met een lichte maaltijd, op een feest of bij een borrel.

100% Biologisch

100% Vegetarisch

100% Fair for Life


For every sip you take a donation is made

Stichting HomePlan 

No House Wine Vonkelwijn

Een fris fruitige vonkelwijn met een prachtige parelwitte bubbel, speciaal gemaakt voor 'No House Wine' door Fred Viljoen van Viljoensdrift in de Robertson Wijnvallei (beroemd om de kalkrijke grond). De wijn heeft een laag alcoholpercentage 8,5% hiermee volgen we de internationale trend naar meer feestmomenten en lichtere wijnen. Super leuk cadeautje met deze Delfts Blauwe verpakking. Maar natuurlijk ook heerlijk als je jezelf wilt verwennen. Serveren bij 6°C - 8°C.

‘The coolest wine label for 2014' : from Forbes Magazine:' Gorgeous design with a WOW factor'.

Design by Studio Boot


Beste bubbel 2013

Het proefteam van RTL riep No House Vonkelwijnl uit tot beste bubbel. 

No House Wine Vonkelwijn Sparkling Rosé

Prachtige zalmroze kleur met een zeer fijne mousse. Geniet van de verfijnde aroma's van rozenblaadjes en rode besjes. Je proeft het heerlijke zomerfruit en de sprankelende frisse zuren. De balans is perfect bij deze wijn.  90% Pinotage, 5% Pinot Noir en 5% Pinot Munier. Serveren bij 6°C - 8°C. Verkrijgbaar bij diverse on-line wijnshops en natuurlijk ook bij de betere én vooral leukere slijter. 


No House Wine Vonkelwijn

Een lekkere frisse bubbelwijn met geuren en smaken van groene appel, citrus fruit en vlierbessen. Heeft een mooie afdronk en een levendige zachte mousse. Heerlijk als aperitief en een knaller op elk feest.  50% Sauvignon Blanc en 50% Chenin Blanc. De wijn heeft een laag alcoholpercentage 8,5% hiermee volgen we de internationale trend naar meer feestmomenten en lichtere wijnen. Serveren bij 6°C - 8°C. Verkrijgbaar bij diverse on-line wijnshops en natuurlijk ook bij de betere én vooral leukere slijter. 


Just a drop of Shiraz on a sizzling BBQ

HomePlan likes to thank everybody for their warm and hearty support. You are befok! 

Opbrengsten voor HomePlan

Het No House Wine project heeft sinds 2008 maar liefst € 160.000,- opgebracht. Hiervoor zijn inmiddels 60 huizen gebouwd in Zuid- Afrika in samenwerking met Stichting HomePlan. De huizen zijn bestemd voor aidswezen en ontheemde families in Kwazulu-Natal. 

Voor elke fles wijn gaat er minimaal* € 0,25 en voor elke sparkling gaat er € 0,50 naar Stichting HomePlan. Deze stichting zet zich in voor de allerarmsten door het realiseren van kleinschalige huisvestingsprojecten in ontwikkelingslanden.

* Sommige tussenverkopers verdubbelen deze bijdragen. Bij flessen No House Wine die rechtstreeks via Stichting HomePlan worden gekocht gaat 30% naar de doelbestemming.

Welcome Home!

Stichting HomePlan & No House Wine